Johan Akkerman

Ik heb het film maken en het bewerken ervan al heel lang als hobby. Nu ga ik de uitdaging aan om kleinschalige projecten aan te nemen. Ik heb de mogelijkheid om met een professionele 4K- resolutie-camera op locatie te filmen. Om o.a. interviews af te nemen of documentaire’s te maken. Alles onder één dak: zowel het filmen als de afwerking in de vorm van editing.

Ik heb ervaring in het filmen van theateractiviteiten of studiedagen e.d. Ik combineer ook foto en video om later trailers of andere video weergave-vormen van te maken.

Voorbeelden hiervan zijn hierbij te zien:

  • Een opdracht gemaakt voor het Bosatelier in Groesbeek;
  • Het PR gedeelte voor Eva’s Theatertuin in de vorm van trailer en documentaire;
  • Opdracht voor de Kentering Nijmegen in de vorm van video registratie en trailer.

Mijn passie zit in het vastleggen van beelden, van mensen die een verhaal te vertellen hebben en die ook een gezicht te geven. Een goed voorbeeld hiervan is mijn hechte samenwerking met http://evastheatertuin.nl, waar ik inmiddels al een klein jaar met veel plezier mee samenwerk. Ook neem ik met veel plezier en toewijding deel aan evenementen zoals het Waalzinnig Festival (http://waalzinnigfestival.nl/).

Binnen mijn netwerk heb ik ook enkele fotografen waar ik mee samenwerk. Hierdoor is het mogelijk vrijwel elk idee waarmee u bij mij komt, te realiseren.

Stuur mij vrijblijvend, een mail of bel ons met uw idee. En wie weet: tot ziens!

Contact
Akkermandesign@gmail.com
+31 6 22 57 62 63

Facebook of Linkedin